BKF feliciteert Schildersbedrijf Elzinga met Koploperprijs

BKF behoorde met schildersbedrijf Elzinga uit Jirnsum en Visser A.T.R. uit Harlingen tot de 3 genomineerden voor de Koploperprijs.
BKF heeft (helaas…) de prijs niet gewonnen. De overtuigende en originele pitch van Elzinga heeft wellicht de doorslag gegeven waardoor zij de Koploperprijs in ontvangst mochten nemen. We feliciteren hen uiteraard van harte!
En uiteindelijk kent het Koploperproject alleen maar winnaars. In het afgelopen jaar zijn we ons steeds meer bewust geworden van het belang van duurzaam ondernemen. De bevlogen begeleiding van adviesbureau DGMR en projectbureau A7 Westergo heeft ons geïnspireerd om ons MVO beleid aan te pakken, waarmee een (doorlopend) proces van aanpassen, innoveren en daardoor verbeteren van ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is ingezet.

Bijgaand enkele foto’s van het symposium “Duurzaam ondernemen doe je zo…” en de prijsuitreiking, plus het persbericht dat is uitgebracht na het symposium.

Persbericht Koplopersymposium 19 september 2013

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction