Avondwerk

De werkzaamheden stonden oorspronkelijk gepland voor de dag erna, slechte weersvooruitzichten voor die dag is die donderdagmiddag om 16.00 uur besloten om diezelfde avond nog te hijsen.

Binnen een half uur had planner Syb Overal vier machinisten en de uitvoerder geregeld en konden de kranen richting Makkum. Om half zeven ‘s avonds arriveerden de machinisten Durk Visser, Dave Schreuders, Klaas de Vries en Paul Schokker met hun kranen. Uitvoerder Joop Hannema was daar reeds aanwezig om de laatste hijsdetails te bespreken met onze opdrachtgever, de kraanmachinisten hun instructies te geven en het door de engineering uitgewerkte hijsplan te bespreken.

Het 45 ton zware en 38 meter lange aluminium casco van een zeiljacht in aanbouw, wat nog met een 7 meter lange boeg verlengd gaat worden, werd daarna vakkundig om de lengte-as in de lucht gekanteld, in vaarstand gehesen en weer geplaatst op een hydraulische botenwagen. De hijswerkzaamheden werden met twee 80 tons telescoopkranen en twee 70 tons telescoopkranen onder een stralende avondzon tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever uitgevoerd.

Dus ………….. mocht u besluiten om zelf een prachtig jacht te gaan bouwen, of te laten bouwen, voor het hijswerk kunt u altijd een beroep doen op BKF !!

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction