ALPEC – Advanced Logistic Process Engineering & Control – Spanje

“We would strongly recommend BKF cranes and definitely will use them again, every time  we need a heavy lifting specialist in The Netherland area. As they are punctual, professional, accurate as well. They are always willing to help.  “

Toelichting van BKF op deze recensie :
ALPEC is een logistiek bedrijf dat gevestigd is in Barcelona, Spanje. Men heeft ons benaderd voor het aantal keren leveren (sept/okt. 2018) van een 100 tons telescoophijskraan op een nieuwbouw project in Lelystad naast de A6. Gezien de strenge veiligheidseisen en screenings was dit niet een standaard klus. Het leveren van een hijskraan, aanleveren van hijsplannen, V&G deelplannen etc. Het complete pakket is hier toegepast en alle communicatie verliep uiteraard in het Engels.

Dit bericht is geplaatst in Referenties. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction