Fuerza Bruta theater

Fuerza Bruta is in navolging van de Culturele Hoofdstad 2018 een groots theater spektakel wat plaats zal vinden van 5 t/m 23 dec.
Het multi mediale spektakel uit Argentinië, wat al opgetreden heeft in New York, Londen, Berlijn, Peking, Moskou en Tokio meer dan 2 miljoen bezoekers, vindt plaats in een grote theater tent die gebouwd is op het terrein van Mannen van Staal aan de Morseweg in Leeuwarden.

BKF leverde hiervoor rijplaten, een 60 tons telescoopkraan voor het opzetten van de tentbogen (16m hoog), een autolaadkraan en verreiker voor het plaatsen van 4 ton zware stalen balken in het theater en het naar boven hijsen van aluminium truss liggers waar
de geluids- en lichtinstallatie aan hangt.

Al met al een mooie en uitdagende opdracht welke we tot volle

tevredenheid met de logistiek coördinator van Fuerza Bruta, Enno Feenstra hebben uitgevoerd.

Meer informatie over Fuerza Bruta is te vinden op : www.vanplan.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction