Hulp bij Synagoge in hartje Zwolle.

Afgelopen week hebben wij in opdracht van Schildersbedrijf Klappe uit Zwolle onze hijskranen ingezet bij de schilderswerkzaamheden aan de Synagoge van de joodse gemeenschap in hartje Zwolle.
Deze synagoge is een monumentaal pand en volledig ingebouwd door omliggende woningen wat de bereikbaarheid niet ten goede komt.
Met behulp van onze 35 tons telekraan en 48 meter torenkraan hebben onze machinisten Theo en Bert hun talent wederom laten zien. De schilders hebben alle boeidelen, goten en overige schilderswerkzaamheden op hoogte kunnen uitvoeren in 1 dag.
Op deze klus is weer eens gebleken hoe inventief en probleemoplossend BKF kan zijn en is.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction