Roeden hijsen voor Molenmakers uit Tzummarum

Voor de Molenmakers uit Tzummarum (onderhoud & restauratie hele oude windmolens) hebben we de roeden (wieken in molenaars termen) uit gehesen voor onderhoud
van de Alvyapoldermolen nabij Burgwerd / Wommels aan de N359.
Deze molen stond tot. ca. 2000 in Hallum (Friesland) nabij een industrieterrein en is toen in onderdelen verhuisd naar deze locatie, waar vroeger ook een windmolen heeft gestaan.

In prettige samenwerking met molen maker Rolf Dijkema hebben een “plan de campagne” gemaakt.
De locatie is alleen te bereiken vanaf de Provincialeweg N359. Daarom is door BKF vergunning aangevraagd bij de Provincie Fryslan voor het tijdelijk plaatsen
van verkeersmaatregelen en een verkeersregel installatie VRI, om met vrachtwagens en kraan veilig op en vanaf de N 359 te kunnen komen.
Dit is in opdracht van BKF verzorgd door Holscher Bebakening Leeuwarden.

Met 2 vrachtwagens zijn maandagochtend de rijplaten aangevoerd en uitgelegd, dinsdag heeft een 60 tons kraan de roeden er uit gehesen en deze zijn op transport naar Aalten (Gld) gegaan.
Aansluitend zijn de rijplaten weer opgeladen en afgevoerd. In het najaar worden de roeden weer terug geplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsarchief, Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction