School te Lelystad

Op de 3e dag kwam daar een 44 meter torenkraan bij. Deze 44 meter torenkraan heeft 2,5 week op de bouw gestaan. Tijdens deze 2,5 weken is er ook nog een 2e torenkraan geweest voor 3 dagen, dit was een 40 meter torenkraan.
De werkzaamheden waren goed gecoördineerd en de samenwerking onder de machinisten was prima. Alles liep gesmeerd en zonder brokken. Al met al een mooie klus waar we een mooi aantal kranen hebben kunnen inzetten in een relatief kort tijdsbestek en een tevreden klant hebben kunnen helpen.

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction