Spaanse Alpec – nieuwbouwproject te Lelystad

Alpec heeft ons ver voor de bouwvak benaderd om in september en oktober 2x 2 stroomunits van elk 10T op een fundering te plaatsen. Het hijsen is voor ons een koud kunstje. De voorbereidingen en corresponsentie in het Engels vroegen om wat meer aandacht: het aanleveren van alle certificaten van onze hijskraan met hijsmiddelen, screening van de machinist, aanmelden van de kraan en de machinist, screening van ons bedrijf, overleg plegen op het werk, hijsplannen en V&G deelplannen aanleveren etc.

Nu na afloop kunnen we zeggen dat het allemaal meer dan geslaagd is verlopen en onze klant Alpec is zeer tevreden. Uit hun referentie op onze website blijkt wederom hoe mooi ons bedrijf staat!!

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2020 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door junction