Assisteren bij renovatie Stadsbrug Kampen

In opdracht van Mennens Dongen BV assisteren wij bij de renovatie van de Stadsbrug in Kampen. Het is een mooie klus en natuurlijk prachtig om te doen! Alle werkzaamheden zijn zonder enige problemen en met een goed resultaat uitgevoerd! Lees verder

Op een zaterdag zijn alle 8 de staalkabels van het bewegend brugdek verwijderd. Dit werd uitgevoerd in een 24 uurs dienst. Vervolgens zijn de nieuwe staalkabels, op reguliere werkdagen, in 2x terug geplaatst. Op dinsdags hebben wij 4 staalkabels aan de IJsselmuiden zijde terug geplaatst en op woensdags hebben wij de 4 staalkabels aan de Kampen zijde terug geplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Uitgelicht, Werk in uitvoering. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

BKF: kraanverhuur en transport in Noord- en Midden Nederland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. U heeft de beschikking over auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen en verreikers. Tevens staan diverse transportcombinaties en een DAF-bakwagen voor u klaar. De vestigingen zijn gelijkmatig verspreid over Noord- en Midden Nederland, dus de gewenste kraan is altijd dichtbij. Samenwerken? Neem vrijblijvend contact op!
© 2018 B.V. Kraanbedrijf BKF. Alle rechten voorbehouden.
Website door friks